Met de knop “Nieuw” komt u in het scherm voor het aanmaken van een nieuw contactpersoon.

 

  • Bij ‘bedrijf’ selecteert u het bedrijf waartoe dit contact hoort.
  • Bij ‘Gebruikersnaam tbvinloggen’ geeft u (als u dat wenst) een unieke naam op waarmee de gebruiker toegang kan krijgen tot de applicatie u wilt dat dit contact toegang krijgt tot de applicatie. Als u geen naam ingeeft, heeft deze persoon ook geen toegang tot de applicatie via het internet.
  • Bij ‘wachtwoord’ bepaalt u het wachtwoord voor ditcontactpersoon als u wilt dat deze persoon toegang krijgt tot de applicatie.
  • Als ‘te kiezen’ niet is aangevinkt, verdwijnt ditcontactpersoon uit de lijst van te selecteren contactpersonen bij het aanmaken van een bericht.
  • Van een persoon die toegang heeft tot de applicatie kan worden gecontroleerd of het email adres correct is. U geeft de ‘gebruikersnaam tbv inloggen’ door aan het contactpersoon en geeft aan waar de applicatie is te vinden (www.taakmonitor.nl). De gebruiker meldt zich vervolgens aan met de ‘gebruikersnaam tbv inloggen’ in het veld ‘vergeten wachtwoord’  in de inlogpagina.

·         De gebruiker ontvangt een email met een link vergelijkbaar met de email die u ontving bij het aanmelden van uw bedrijf.

·         De gebruiker klikt op de link in de email. Hiermee wordt automatisch het vinkje ‘Email bevestigd’ aangevinkt.

·         Als u zeker weet dat het email adres correct is, kunt u ook zelf dit vakje selecteren zodat de gebruiker zich niet via een email bevestiging hoeft aan te melden.

 

Het tekst in het veld ‘algemene info van dit contact’ wordt zichtbaar waar u een bericht aanmaakt. U hebt dan direct alle gegevens bij de hand zowel van het bedrijf waarvoor u de telefoon opneemt als van de contactpersoon waarvoor het bericht bestemd is.

Bij ‘Rollen van deze gebruikers’ geeft u aan welke rollen aan dit contact zijn toegekend.

Om de gegevens te bewaren, klikt u op “Bewaar en sluit” waarna u terug keert naar het overzicht van contactpersonen.